Translate webbpage

Konferens med relax

Fyll i formuläret för att enkelt skicka en bokningsförfrågan om konferens med relax.

 

Vi behöver veta antal män och kvinnor för att planeringen och fördelningen av skåpen i respektive omklädningsrum ska fungera.

 

Regler och information vid bokning av konferens med relax

När du gör en bokning av konferens på Himlabadet är du skyldig att informera det övriga sällskapet om vilka bokningsregler som gäller.

Boka platserna med omsorg, det antal du bokar är bindande. Om antalet minskar meddelar du detta senast tre dagar innan ankomst, annars debiteras det antal som är bokat.

Om du gör en matbokning i förväg är bokningen bindande. Om antalet minskar meddelar du detta senast tre dagar innan ankomst, annars debiteras det antal som är bokat.

Bord reserveras endast vid matbokningar.

Det är inte tillåtet att ta med egen mat och dryck är till relaxen.

Vid fakturering behöver vi fullständiga faktureringsuppgifter. Vi reserverar oss rätten att tacka nej till fakturabetalning om inte alla uppgifter är fullkomliga. Vi kommer då att rekommendera kort- eller kontantbetalning.

Trivselregler på relaxen

Det är inte tillåtet att ta med egen alkohol in till Himlabadets relax.

Det är 18 års gräns, ta med legitimation om du är mellan 18-25 år.

Vi förbehåller oss rätten att avvisa överförfriskade gäster vid ankomsttillfället och under vistelsen, allt för att undvika skador på gäster och lokal. Ingen återbetalning sker oavsett om besöket blir kort. Vi avgör vem som är överförfriskad eller inte. Endast måttlig alkoholkonsumtion är tillåten.

Om ovanstående punkter inte följs eller någon annan misskötsel sker har personalen all rätt att avhysa gästen från anläggningen. Personer som stör ordning och trevnad avvisas.

 


Senast ändrad: 2016-05-13 09:24